ICT Expertise

uw belangen centraal
De huidige gezondheidszorg is niet meer denkbaar zonder het gebruik van ICT, en de wijze waarop ICT wordt toegepast binnen de zorg veranderd in zéér hoog tempo.
Veel (kleinere) zorginstellingen hebben echter niet voldoende middelen om een eigen ICT-adviseur in dienst te kunnen nemen die voor u een objectieve afweging kan maken. Dit vergroot de afhankelijkheid met uw ICT-leveranciers, die wellicht niet de beste of goedkoopste oplossingen zullen aanbieden…
Hierdoor zien we het geregeld voorkomen dat ICT-oplossingen verouderd of erg bureaucratisch zijn of niet goed aansluiten bij uw zorgprocessen. Er is echter een enorme potentie aan gebruiksvriendelijke, clientgerichte en tijdsbesparende ICT-oplossingen voor de zorg, waardoor er meer ruimte komt voor waar het echt om draait en u erg veel tijd en geld kunt besparen.
Doordat privacy en ICT erg verweven zijn met elkaar - tenslotte vormt de ICT vaak het fundament onder de privacybescherming - hebben wij in de afgelopen jaren veel zorggerelateerde ICT-expertise kunnen opbouwen.
Hierdoor kunnen onze ICT-experts u écht onafhankelijk en objectief ondersteunen, zoals met ICT-advies, offerte beoordelingen, ICT-projecten, servicemanagement, migratietrajecten, informatiebeveiliging, etc.
 
En doordat wij een onafhankelijke non-profit organisatie zijn stellen wij uw belangen ook echt centraal!